Вітаємо Вас на нашому веб-порталі!
Понеділок, 20.05.2024, 15:47
Підписатись на новини | Реєстрація | Вхід | RSS

Львівська міська молодіжна громадська
організація "Пантеон наук"

         

Рекомендуємо
Дописи у блозі
Дисертанту
Конференції
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET CY-PR.com
Реклама
Пошук
Контакти
Вісник
Інформаційни вісник "Молоді науковці" - аналітичне видання про стан освіти, науки та бізнесу в Україні.

Заходи партнерів
Головна » 2009 » Грудень » 22
Міжнародний Вишеградський фонд надає стипендії для семестрового або двосеместрового навчання в університетах країн Вишеградської четвірки (Польща, Чехія, Словаччина, Угорщина).

Від учасників конкурсу вимагається наявність бакалаврського ступеня. У випадку, коли навчання не розподіляється на бакалаврський та магістерський рівні, аплікант мусить закінчити мінімум три курси університетської освіти.

Необхідною вимогою для учасників конкурсу є також наявність листа-запрошення від приймаючого університету. Апліканти мають пам’ятати, що самостійний пошук відповідної інституції може тривати достатньо довго.


Гостьовий університет має бути акредитований міністерством освіти відповідної країни.

Заявки на участь у конкурсі мають бути оф ... Читати далі »

Переглядів: 805 | Додав: Mykola_Semenyuk | Дата: 22.12.2009 | Коментарі (0)

Стартував перший етап оновленої програми Європейської Комісії імені Жана Моне, метою якої є підвищення якості викладацької та науково-дослідницької діяльності в галузі вивчення європейської інтеграції в університетах Євросоюзу та поза його межами. Програма надає підтримку окремим дослідникам, групам дослідників, асоціаціям університетів та організаціям, що спеціалізуються на вивченні європейської інтеграції та розповсюдженні знань про неї.

Програма підтримує такі викладацькі проекти (teaching activities): 1) викладацька стипендія імені Жана Моне (Jean Monnet Chair) – для викладачів дисциплін з європейської інтеграції; 2) персональна викладацька стипендія імені Жана Моне (Ad personam Jean Monnet Chair) – для колишніх стипендіатів програми Жана Моне та професорів у галузі Європейських студій; 3) європейський модуль (авторський курс з європейської інтеграції, котрий ... Читати далі »

Переглядів: 813 | Додав: Mykola_Semenyuk | Дата: 22.12.2009 | Коментарі (0)

Програма AMAROUT Europe – акція Марії Кюрі у межах Сьомої рамкової програми – профінансує однорічні постдокторські стипендії для наукової роботи в Мадридському науково-дослідницькому інституті (Madrid Institute for Advanced Studies). Стипендії надаються науковцям в тому числі з країн з-поза меж Євросоюзу (Incoming Fellows) строком на один рік із можливістю подальшого подовження.

Для участі у конкурсі необхідно мати науковий ступінь та мінімум чотири роки наукового стажу.

Мадридський науково-дослідницький інститут складається із кількох дослідницьких центрів, що спеціалізуються у таких галузях: енергетика, продукти харчування, матеріалознавство, нанотехнології, мережі, соціальні науки, програмне забезпечення, вивчення води.

Головні критерії відбору кандидатів ... Читати далі »

Переглядів: 779 | Додав: Mykola_Semenyuk | Дата: 22.12.2009 | Коментарі (0)

Автоматизація електрообладнання мостових кранів