Вітаємо Вас на нашому веб-порталі!
Неділя, 28.04.2024, 07:40
Підписатись на новини | Реєстрація | Вхід | RSS

Львівська міська молодіжна громадська
організація "Пантеон наук"

         

Рекомендуємо
Дописи у блозі
Дисертанту
Конференції
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET CY-PR.com
Реклама
Пошук
Контакти
Вісник
Інформаційни вісник "Молоді науковці" - аналітичне видання про стан освіти, науки та бізнесу в Україні.

Заходи партнерів
Головна » 2009 » Жовтень » 10 » Конкурс "Грані Науки"
15:11
Конкурс "Грані Науки"
КОНКУРС «ГРАНІ НАУКИ»

на кращі статті на тему
 «Українська наука: проблеми сьогодення та перспективи розвитку».

 Висловіть власний погляд на сьогоденні проблеми і дайте можливі шляхи їх вирішення, оцініть стан української науки і поділіться думкою про статус українського науковця.


Організатори:




Рада молодих вчених Національного університету "Львівська політехніка"


Переможці нагороджуються дипломами та грошовими преміями:

1 місце - 1500 грн.     2 місце - 1000 грн.     3 місце - 700 грн.

Спеціальний приз: Card Reader + USB HUB 3port.

Найкращі роботи буде опубліковано у п’ятому випуску інформаційного вісника «Молоді Науковці».


Конкурсна комісія:

1. ЛММГО «Пантеон Наук»
Семенюк Микола Борисович, голова правління ЛММГО «Пантеон Наук», редактор інформаційного вісника «Молоді науковці», аспірант кафедри електроприводу і автоматизації промислових установок Національного університету «Львівська політехніка».
Сорока Мар’яна Володимирівна, журналістка інформаційного вісника «Молоді науковці», аспірантка кафедри маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка».
Рибка Олена Петрівна, журналістка інформаційного вісника «Молоді науковці», аспірантка кафедри української мови і літератури Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.
Шинкарук Світлана Петрівна, журналістка інформаційного вісника «Молоді науковці», аспірантка кафедри сучасної української мови Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Пашніна Олена Миколаївна, журналістка інформаційного вісника «Молоді науковці», аспірантка кафедри зарубіжної преси та інформації Факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка.
Процак Христина Тарасівна, журналістка інформаційного вісника «Молоді науковці», студентка Львівського національного університету імені Івана Франка.

2. Студентське та аспірантське відділення ІЕЕЕ Національного університету «Львівська політехніка»
Турленко Олександр Равільович, голова студентсько-аспірантського відділення ІЕЕЕ Національного університету
«Львівська політехніка», аспірант кафедри електроприводу і автоматизації промислових установок Національного університету «Львівська політехніка».

3. Львівський державний центр науково-технічної і економічної інформації
Яворський Михайло Степанович, кандидат технічних наук, директор Львівського державного центру науково-технічної і економічної інформації.

4. Соціальна мережа «Українські науковці у світі»
Халавка Юрій Богданович, адміністратор мережі українських науковців «Ukrainian Scientists Worldwide», аспірант кафедри неорганічної хімії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

5. Рада молодих вчених НУ «Львівська політехніка»
Юринець Оксана Василівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту організації Національного університету «Львівська політехніка».
Мельник Ольга Григорівна, докторант, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка».

6. Видавництво «ЕКОінформ»
Денис Оксана Богданівна, кандидат історичних наук, директор видавництва «ЕКОінформ».

7. Колегія та профком студентів і аспірантів НУ «Львівська політехніка»
Березко Олександр Леонідович, голова Комісії з науки та організації навчального процесу Колегії та профкому студентів і аспірантів НУ
«Львівська політехніка».

8. Незалежні експерти
Почапська Оксана Іванівна, кандидат наук із соціальних комунікацій, старший викладач кафедри журналістики Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка. 
Яцик Ірина Станіславівна, асистент кафедри філософії Житомирського державного університету.


Вимоги до статей: 

  • Обсяг до 4 сторінок (приблизно 12 000 друк. знаків).
  • Стандарти: папір формату А 4; ґарнітура набору Times New Roman Cyr, кеґль 12 pt; міжрядковий інтервал 1,5; береги: лівий – 30 мм, верхній і нижній – 20 мм, правий 15 мм. Параметри абзацу: перший рядок – відступ 1,25 мм.
  • Текст набирається без переносів (!), із вирівнюванням за шириною сторінки. Допускається виділення ключових понять курсивом. Необхідно використовувати лише прямі лапки („”). При наборі тексту необхідно розрізняти символи дефісу (-) і тире ( – ). Бажано уникати посторінкових зносок.

Критерії оцінювання статей:

  • актуальність;
  • кількість поставлених проблем у статті;
  • наявність можливих шляхів вирішення поставлених проблем.

Термін подачі статей: до 14 грудня 2009 року.

Роботи надсилати на адресу: young-scientists@panteon-nauk.org.ua з позначкою «На конкурс «Грані науки».

Результати конкурсу будуть оприлюднені на веб-порталі ЛММГО «Пантеон Наук» http://panteon-nauk.org.ua/



Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Новини | Переглядів: 7427 | Додав: Mykola_Semenyuk | Теги: науковці, наука, грані науки, конкурс
Всього коментарів: 261 2 3 »
Наталочка 24.12.2009, 00:16 | 26 | 0  





Ну ось...залишила перший комент : ) з нетерпінням чекаю на результати конкурсу : )
fishk@ 23.12.2009, 23:28 | 25 | +2  





Шановні молоді науковці, а також усі ті, кому не байдужа доля української науки!
Ми раді, що ВИ активно відреагували на оголошений нами КОНКУРС!
Стосовно оголошення результатів: майте терпіння, покажіть свою витримку.
Зрозумійте, що робіт справді надійшло дуже багато, адже проблема, яку МИ підняли надзвичайно актуальна. Наше завдання не ПЕРЕчитати, а ПРОчитати усі статті! І відібрати достойних ПРИЗУ авторів. Тому чекайте на новини, тут, на ВЕБ-сторінці ПАНТЕОНУ НАУК biggrin

З повагою, Сорока М.В.

fish_sapiens 23.12.2009, 22:35 | 24 | +2  





шановні конкурсанти)

так само, як ми подовжили для вас термін подачі статей /зваживши на всі поважні причини wink /, так само і в членів журі можуть бути причини для більш докладного прочитання і подовження терміну для укладання виважених і аргументованих відгуків на прочитані роботи)

дякуємо за активність і зацікавленість!

Mykola_Semenyuk 23.12.2009, 22:16 | 23 | +1  





Шановні друзі, колеги. Найважливіше в даному проекті - консолідувати
наукову молодь для розв'язання важливих проблем в українській науці.

Мені дуже приємно було, як і всій нашій команді, рецензувати цікаві статті активних молодих людей. Для об'єктивного визначення переможців було сформовано саме такий склад журі.

Запевняю вас, що результати конкурсу будуть оприлюднені в кінці тижня, після врахування думки усього складу журі. Вибачте за затримку.

Шануйтесь, приймайте участь в нових конкурсах та об'єднуйтесь, бо на шляху до наукових вершин і позитивних змін у суспільстві ми з вами є соратниками...

Oleksandr_Turlenko 23.12.2009, 21:42 | 22 | 0  





Активність, переглядаючи усі коментарі на даній стінці, стосуються тільки ТЕРМІНІВ оприлюднення чи продовження конкурсу ЯКЩО УВАЖНО ПЕРЕГЛЯНУТИ ІСТОРІЮ (не рахуючи коментарі людей причетних до організації конкурсу: Олег, Сорока, Mykola).

Ви, Шура, не зважайте на чужі коментарі, вони нам потрібні для того щоб бачити "недоліки" в нашій роботі і зовсім нам не заважають smile

ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ КОНКУРСУ БУДЕ ВИКЛАДЕНО ВЧАСНО НА НАШІЙ СТОРІНЦІ дядя Алік

SHURA_LOZA 23.12.2009, 21:31 | 21 | +1  





Питання на рахунок оприлюднення статей БУЛО актуальне, але отримавши відповідь на нього чи варто знов біткатися і розлагольствовати про речі які вже відбулися (питання та час отримання відповіді).
Не заважайте людям працювати і ви все отримуєте!!!
дядя 23.12.2009, 20:00 | 20 | -1  





Парадокс: Потерпаєте від ВЕЛИКОЇ кількості надісланих статей і бідкаєтесь, що така активність проявляється тільки щодо оприлюднення результатів?
Проте, це така сама провокація, як і попереднє моє запитання) Просто не люблю, коли в УАнеті люди про щось питають (комент 18. Arina (AriSel)), а їм мовчать у відповідь.
дядя 22.12.2009, 15:07 | 19 | -2  





flag Українська наука - це коли організатори, модератори... тиждень після закінчення конкурсу не можуть бодай комент додати. flag
Відповідь: Оприлюднення результатів планується на цьому тижні після висновків журі. Це пов'язано з ВЕЛИКОЮ кількість отриманих статей та відповідно роботою рецензентів над ними.

P.S. Чому така активність проявляється тільки щодо оприлюднення результатів конкурсу smile

AriSel 18.12.2009, 20:23 | 18 | +2  





Цікаво, а коли ж вже нарешті буде оприлюднено результати конкурсу? smoke
SHURA_LOZA 19.11.2009, 17:21 | 17 | 0  





І це є добре happy , що в нашій країні хоча би в столиці проводяться аналогічні конкурси з можливістю подальшої її реалізацією. Хоча, у мене відразу виникла думка такого плану: якщо гроші дають під реалізацію то відповідно за них потрібно буде потім відчитуватись - а це є не так як в даному конкурсі (якщо я правильно зрозуміло інформацію розміщену вище), тут за гарну роботу,в якій точно, грамотно і лаконічно описані проблеми української науки та методи їх вирішення, дають винагороду, про це і був мій коментар (перша частина), за яку в подальшому мені не потрібно буде звітуватись. Буду надіятись, що тут я права на 100% smile .

До речі мушу сказати ще про випуски вісника. І з кожним випуск спостерігається зростання рівня молодої команди. Теми які висвітлюються в статтях з кожним випуском стають все актуальнішими. Не можна забути і не сказати про зовнішнє оформлення усього журналу, так як зовнішній вигляд відіграє 50% сприймання інформації. І в цьому журналі верстка є на досить високому рівні порівняно з іншими, навіть професійними журналами
На жаль зараз є тільки 4 випуски,а хотілось щоб ці молоді люди розглядали все нові і цікаві аспекти життя молодої людини яка вибрала тернистих шлях науки.

1-10 11-20 21-26
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Автоматизація електрообладнання мостових кранів