Вітаємо Вас на нашому веб-порталі!
Понеділок, 20.05.2024, 23:58
Підписатись на новини | Реєстрація | Вхід | RSS

Львівська міська молодіжна громадська
організація "Пантеон наук"

         

Рекомендуємо
Дописи у блозі
Дисертанту
Конференції
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET CY-PR.com
Реклама
Пошук
Контакти
Вісник
Інформаційни вісник "Молоді науковці" - аналітичне видання про стан освіти, науки та бізнесу в Україні.

Заходи партнерів
Головна » 2012 » Травень » 14 » Грандіозний Міжнародний фестиваль «Київська Русь XIII століття» в «Парку Київська Русь»
19:29
Грандіозний Міжнародний фестиваль «Київська Русь XIII століття» в «Парку Київська Русь»
Відчуйте пульс життя Стародавнього Києва, станьте свідком реконструкції битв епохи XIII-XIV століть та пориньте у чарівний світ середньовічних розваг та забав, відвідавши «Парк Київська Русь» 18-20 травня!

Протягом трьох днів – з 18 по 20 травня – у Центрі культури та історії Древньої Русі «Парк Київська Русь» в рамках V ювілейного Міжнародного фестивалю «Парк Київська Русь» пройде один із найбільш грандіозних культурно-історичних фестивалів в Україні та на теренах усієї Східної Європи – «Київська Русь XIII століття».

На гостей Парку чекає яскраве свято Середньовіччя! Вир яскравих вражень та емоцій, дозвілля на будь-який смак та сюрпризи від організаторів – все це під час фестивалю «Київська Русь XIII століття», присвяченого 1530-річчю Києва, 1150-річчю зародження держави Київська Русь та 1130-річчю проголошення Києва її столицею.



У програмі мега-фестивалю – достовірна історична реконструкція життєвого устрою епохи XIII-
XIV
століть, видовищні театралізовані дійства, неперевершені трюкові постановки каскадерів, лучні турніри та забави. У небо будуть здійматись повітряні кулі в рамках «Турніру повітряних витязів». І найголовніше видовище – масові запеклі поєдинки русичів та монголів на Великому Ристалищі. Понад 500 кращих бійців найвизначніших клубів історичної реконструкції з України та всього світу представлять глядачам масову реконструкцію міжусобних війн XIII-XIV століть з максимальним відтворенням подій та воєнної культури тих часів: масова денна битва «Міжусобиця Древньої Русі», видовищна нічна баталія «Реконструкція битви на Синіх Водах», присвячена її 650-річчю, а також грандіозна битва «Русь проти Орди».

Гості Парку сповна насолодяться відпочинком в етнічному стилі, кожен знайде заняття до душі.


Чимало різноманітних розваг чекає на найменших відвідувачів Парку. Дітлахи зможуть покататись на поні, погратись з тваринами на звіринці, перевдягатись в богатирів та позмагатися на мечах з жителями Древнього Києва. Батьки можуть не хвилюватися, адже дитячі мечі в Парку – м’які, а жителі Древнього Києва – професійні актори, котрі можуть забавляти дітей хоч цілий день. Дівчатка та хлопчики зможуть
взяти участь у різноманітних майстер-класах, наприклад – з виготовлення ляльки-мотанки чи гончарства.


Дорослі ж можуть випробувати себе на влучність та вправність на локаціях Парку. На території працюватиме конюшня, де кожен зможе прокататися на красенях-конях, середньовічний тир, де бажаючі зможуть постріляти з лука, пометати ножі, списи та сокири. Гості матимуть змогу відвідати майстер-класи з володіння середньовічною зброєю, ковальської майстерності та карбування монет. Також відвідувачі зможуть отримати іменну грамоту від Нестора Літописця чи персональне пророцтво від містичної волхвині. Вишуканими та оригінальними авторськими виробами порадує ярмарок майстрів.

Окрім надзвичайно насиченої програми та активного відпочинку, гості Парку зможуть насолодитися смачними середньовічними стравами та напоями. А з настанням темноти – з завмираючим серцем будуть спостерігати за вечірньою програмою. В Парку відбуватиметься магічне дійство: по території запалають смолоскипи, навколо вогнищ вируватимуть запальні хороводи. Ще більше підігріватимесвятковий настрій найкращий ансамбль середньовічної музики «Osimira». Усі охочі матимуть змогу потанцювати під запальні ритми у виконанні цього ансамблю на святковій етнодискотеці. Запалять ніч фінальні дійства фестивалю – вогняне шоу і святковий феєрверк.

Прийдіть у «Парк Київська Русь» з 18 по 20 травня! Ви побачите небачене, почуєте нечуване, відчуєте нестримну енергію справжнього свята та поринете у чарівний світ Середньовіччя!

Довідка: Проект «Парк Київська Русь» - Центр культури та історії Київської Русі - це єдине і неповторне відтворення і будівництво одного з найвідоміших і водночас найзагадковіших середньовічних міст Європи - Стародавнього Києва V-XIII століть, столиці найбільшої середньовічної імперії Київська Русь в розмірах його історичного центру, відомого як Дитинець (Кремль) Києва або Град Володимира. Відтворюється його архітектурний образ в повному обсязі, в масштабі 1:1 і з урахуванням всіх знань сучасної науки. А також відтворюється атмосфера Київської Русі.

Парк розташований в селі Копачів Обухівського району Київської області (України). Доїхати можна маршруткою від станції метро «Видубичі» (стоянка біля магазину «Фуршет»).

Подробиці на сайті: www.parkkyivrus.com

Переглядів: 1511 | Додав: koleg84

Всього коментарів: 0
Ви можете використовувати Google Friend Connect для комментування


Автоматизація електрообладнання мостових кранів