Вітаємо Вас на нашому веб-порталі!
Понеділок, 06.05.2024, 13:44
Підписатись на новини | Реєстрація | Вхід | RSS

Львівська міська молодіжна громадська
організація "Пантеон наук"

         

Рекомендуємо
Дописи у блозі
Дисертанту
Конференції
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET CY-PR.com
Реклама
Пошук
Контакти
Вісник
Інформаційни вісник "Молоді науковці" - аналітичне видання про стан освіти, науки та бізнесу в Україні.

Заходи партнерів
Головна » 2013 » Серпень » 15 » АББ оголошує другий конкурс дослідницьких грантів для університетів з усього світу
08:45
АББ оголошує другий конкурс дослідницьких грантів для університетів з усього світу

Група АББ, лідер в технологіях для енергетики та автоматизації, запрошує академічні та науково-дослідні інституції з усього світу подавати дослідницькі пропозиції на отримання грантів для підтримки перспективних проектів, які поєднують наукові дослідження з можливостями промислового застосування в галузі електроенергетики та автоматизації.

Процес подачі заявок розпочнеться 2 вересня 2013 року і завершиться 30 вересня 2013 року. Фінансування переможцям програми буде надане одним траншем строком на рік, але програма передбачає можливість подальшого фінансування перспективних проектів впродовж кількох років. Обсяг грантів, як правило, коливається від $50 000 до $80 000 на рік, а керівник дослідницької групи або головний заявник повинен займати посаду професора університету, університетського підрозділу, або науково-дослідного інституту.

Успішних заявників будуть повідомляти про присудження грантів починаючи з 31 жовтня 2013 року. Фінансування проектів розпочнеться після 1 січня 2014.

Увага! Заявки на отримання дослідницьких грантів мають бути подані англійською мовою та завантажені онлайн на спеціальній сторінці Програми дослідницьких грантів, доступ до котрої буде відкрито з 2 вересня..Пріоритетні теми дослідницьких пропозицій, вимоги до змісту аплікацій, адресу сторінки завантажень заявок та іншу важливу інформацію можна знайти за адресою

http://www04.abb.com/global/seitp/seitp202.nsf/0/97db7a2f83b83015c1257bbe0052c702/$file/ABB_Research_Grant_Call_for_Proposals-2013.pdf

 

За додатковою інформацією потрібно звернутися до:

1. Глобальний оргкомітет Програми дослідницьких грантів АББ

ResearchGrantProgram@se.abb.com, 

2.  Відділ маркетингових комунікацій АББ

oleg.bardyak@ua.abb.com

P.S. 

АББ вже співпрацює з цілою низкою академічних дослідницьких груп в різних країнах. Програма дослідницьких грантів АББ спрямована на збільшення і доповнення кола університетів-партнерів групи, в 2013 році проходить другий її етап. В рамках першого етапу Програми, який відбувався восени 2012 року було надіслано понад 500 заявок від університетів з 46 країн світу. Гранти від АББ отримали 40 дослідницьких проектів. 


Категорія: Новини | Переглядів: 1182 | Додав: Oleksandr_Turlenko | Теги: стипендія АББ
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Автоматизація електрообладнання мостових кранів