Вітаємо Вас на нашому веб-порталі!
Понеділок, 20.05.2024, 15:17
Підписатись на новини | Реєстрація | Вхід | RSS

Львівська міська молодіжна громадська
організація "Пантеон наук"

         

Рекомендуємо
Дописи у блозі
Дисертанту
Конференції
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET CY-PR.com
Реклама
Пошук
Контакти
Вісник
Інформаційни вісник "Молоді науковці" - аналітичне видання про стан освіти, науки та бізнесу в Україні.

Заходи партнерів
Головна » 2009 » Листопад » 12
Стипендії докторської літературознавчої школи імені Фрідріха Шлеґеля

 

Докторська літературознавча школа імені Фрідріха Шлеґеля (The Friedrich Schlegel Graduate School of Literary Studies) при Вільному університеті в Берліні (Freie Universitaet Berlin) надає десять стипендій для написання дисертацій з порівняльного літературознавства. 


Підтримуються проекти високої наукової якості із дослідження європейської, американської, східної літератур із ґрунтовним методологічним базисом.

Головними напрямками дослідницької роботи Школи є поетика, риторика, теорія інтертекстуальності, взаємозв’язок між літературними текстами та процесами лінгвістичної рефлексії, взаємозалежність між літературою та епістемологічними дискурсами, кореляція між літературою та мас-медіа, тема Берліна у дзеркалі літератури.

Робочими мовами міжнародн ... Читати далі »

Переглядів: 926 | Додав: Mykola_Semenyuk | Дата: 12.11.2009 | Коментарі (0)

Стипендії Центральноєвропейського університету для викладачів та дослідників


 Короткотермінові дослідницькі стипендії Центральноєвропейського університету (Будапешт, Угорщина) надають можливість викладачам зі ступенем кандидата наук або доктора філософії провести в межах університету дослідження, результати якого можна буде згодом використати на батьківщині дослідника з метою підготовки статті або нового навчального курсу. 


Центральноєвропейський університет надає два типи стипендій на 2010 – 2011 навчальний рік: дослідницькі стипендії для визначних у своїй галузі вчених та стипендії для активних молодих вчених в тому числі з України.
Залежно від типу запропонованого дослідження стипендії надаються на строк від одного до шести місяців. Передбачається, що стипендіат також прочитає відкр ... Читати далі »
Переглядів: 844 | Додав: Mykola_Semenyuk | Дата: 12.11.2009 | Коментарі (0)

Стипендіальна програма «Black Sea Link» для молодих науковців

Стипендіальна програма «Black Sea Link» надає можливість молодим науковцям віком до сорока років у тому числі з України провести один навчальний триместр (5 місяців) чи один навчальний рік (9 місяців) в Новому європейському коледжі (незалежна дослідницька інституція з міжнародною репутацією в Бухаресті, Румунія). 

Учасники програми проводитимуть свої наукові дослідження в середовищі молодих вчених зі всього світу з використанням усіх науково-навчальних ресурсів Коледжу і будуть залучені до проведення всіх наукових заходів (конференцій, круглих столів, семінарів) зі своєї наукової тематики.

Подавати документи на отримання стипендії можуть PhD-студенти або молоді кадидати наук у галузі гуманітарних та соціальних наук.

П’ятимісячні стип ... Читати далі »
Переглядів: 786 | Додав: Mykola_Semenyuk | Дата: 12.11.2009 | Коментарі (0)

Автоматизація електрообладнання мостових кранів