Вітаємо Вас на нашому веб-порталі!
Понеділок, 20.05.2024, 14:48
Підписатись на новини | Реєстрація | Вхід | RSS

Львівська міська молодіжна громадська
організація "Пантеон наук"

         

Рекомендуємо
Дописи у блозі
Дисертанту
Конференції
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET CY-PR.com
Реклама
Пошук
Контакти
Вісник
Інформаційни вісник "Молоді науковці" - аналітичне видання про стан освіти, науки та бізнесу в Україні.

Заходи партнерів
Головна » 2009 » Листопад » 12 » Стипендії Центральноєвропейського університету для викладачів та дослідників
01:17
Стипендії Центральноєвропейського університету для викладачів та дослідників
Стипендії Центральноєвропейського університету для викладачів та дослідників


 Короткотермінові дослідницькі стипендії Центральноєвропейського університету (Будапешт, Угорщина) надають можливість викладачам зі ступенем кандидата наук або доктора філософії провести в межах університету дослідження, результати якого можна буде згодом використати на батьківщині дослідника з метою підготовки статті або нового навчального курсу. 


Центральноєвропейський університет надає два типи стипендій на 2010 – 2011 навчальний рік: дослідницькі стипендії для визначних у своїй галузі вчених та стипендії для активних молодих вчених в тому числі з України.
Залежно від типу запропонованого дослідження стипендії надаються на строк від одного до шести місяців. Передбачається, що стипендіат також прочитає відкриту лекцію для професорсько-викладацького складу Центральноєвропейського університету. Впродовж одного місяця після закінчення стипендіального терміну стипендіат має надати письмовий звіт про виконану роботу, а впродовж шести місяців подати до друку статтю до міжнародного наукового видання (англійською, французькою або німецькою мовою) за матеріалами дослідження із вказівкою на місце його проведення.

Розмір стипендії – 900$ для молодих науковців та 1500$ для професорів.
Для участі у конкурсі необхідно надіслати заповнену аплікаційну форму, життєпис, дослідницьку пропозицію, один рекомендаційний лист та копію документу про присвоєння наукового ступеня.

Розглядаються дослідницькі пропозиції в межах таких дисциплін: економіка, екологія та екологічна політика, гендерні студії, історія, міжнародні відносини та європейські студії, правознавство, математика, середньовічні студії, філософія, вивчення націоналізму, політологія, соціологія, публічна політика.

Дедлайн подачі документів – 5 січня 2010 року.
Докладнішу інформацію та детальні консультації про програми Центральноєвропейського університету та Інституту відкритого суспільства можна знайти у фахівців інформаційно-ресурсного центру „Міжнародна освіта – Академія” – проекту Департаменту міжнародного співробітництва Києво-Могилянської академії.

Корисна інформація про вибір навчального закладу, поради для студентів, абітурієнтів як успішно скласти іспити без особливої підготовки можна отримати на веб-порталі университеты Украины. Веб-портал університети України  цінний помічник студентові.




Переглядів: 844 | Додав: Mykola_Semenyuk | Теги: Стипендії Центральноєвропейського у

Всього коментарів: 0
Ви можете використовувати Google Friend Connect для комментування


Автоматизація електрообладнання мостових кранів